SCHEDULE

Friday, Oct. 18 (Noon - 5pm/7pm)

12:00pm  Welcome lunch and Introductions, facilities tour (1 hour)

1:00pm  Warm-up workshops: Game design, participatory design (2 hours)

3:00pm Announcement of teams and ground rules (30 min)

3:30pm  Brainstorming and development (1 hours and 30 min)

5:00pm  Additional (optional) facility access (2 hours)

7:00pm  End of facility access; building closes

Saturday, Oct. 19 (10am - 5pm/7pm)

10:00am  Welcome back, questions, concerns? (30 min)

10:30am  Development Day 2 (6 hours, including 1-hour lunch break)

4:30am  Wrap up, issues to resolve? (30 min)

5:00pm  Additional (optional) facility access (2 hours)

7:00pm  End of facility access; building closes

Sunday, Oct. 20 (10am- 5pm)

10:00am  Welcome back, questions, concerns? (30 min)

10:30am  Development Day 3 (4.5 hours, including 1-hour lunch break)

3:00pm  Final presentations (1 hour)

4:00pm  Discussion, reception (1 hour)

5:00pm  End of event